Politicki kriminal u Vranju, bivsa lokalna vlast i pojedini clanovi U.O  opljackali Gradsku Apoteku.

Sve pljacke Politickih stranackih Direktora su dobro zasticene od strane Policije Tuzilastva i lokalne politicke pascadi.

Ogromne kradje nepotizam izivljavanje je moguce samo kad covek ima zastitu ili placa „reket“ .

Stiteci svoje licne interese Lokalna bivsa politicka „pascad“ je svoju moc ali i nemoc posle izbora iskalila na Uskrs Radnicima Apoteke

Porukom Dobili ste otkaz pa se jos bunite i pravite galamu.

vranjeapotekakriminal

Direktor Olivera Tomic posle otkaza u Z.C Vranje 2004 unistila svoju privatnu apoteku a gradsku zavila u crno.

Pomocnik Direktora Marina Stosic posle otkaza u Z.C Vranje unistila svoju privatnu apoteku zaduzena za nabavku nepotrebnih lekova u kolicini i do 4 puta vecoj od potreba.

Clanovi U.O Apoteke imaju naknadu od 15.000 din mesecno i po svakoj sednici dal dosli ili ne jos 15.000 din.

Cinjenice o samom rukovodiocu Apoteke

  • Na posao nijednom nije došla na vreme, a kada je slučajno u apoteci onda otvori vrata od svoje kancelarije, lakira nokte i sluša ko šta govori. Radnicima u ostalim prostorijama je naredila da ostavljaju otvorena vrata da bi čula šta se govori. Od farmaceutskih kuća, Olivera Tomić nabavlja lekove, a oni joj plaćaju da se šeta po celom svetu. Radi se o uvežbanom planu za sprovođenje korupcije.
  • U oktobru je bila često viđana u grčkoj kafanici u Nišu gde jede sa ćerkom studentkinjom u društvu direktora „NetoTagt“-Niš Slavoljubom Miljkovićem, koji je predstavnik Hemofarma i koji učestvuje u praćenju sprovođenja tendera za kupovinu lekova Apoteke Vranje.
  • Samo dva meseca nakon imenovanja za v.d direktora Apoteke Vranje, Olivera Tomić je krenula na prvo od svojig dvadeset službenih putovanja koja su se desila u periodu od aprila do oktobra 2014. godine. Najduže putovanje je bilo u Rusiji sa dobavljačem lekova „Vega“ i proizvođačem lekova „Hemofarm“. Radi se o klasičnoj korupciji jer je u Rusiji direktorka boravila turistički i to na štetu Apoteke Vranje. Naime njeno putovanje je plaćeno smanjenjem boniteta koji pomenuti dobavljači i proizvođači uplaćuju apoteci.
  • vranjeapotekakriminal1
  • zivelamafijahttp://www.izborivranje2012.wordpress.com

Advertisements